September 2020

Status fra FlexoPrint

Hos FlexoPrint er vi kommet godt igennem en meget travl sommer. Vi har i hele perioden fastholdt en høj leveringsservice, samt en god balance mellem høj ordreindgang, kapacitet og afholdelse af sommerferie.
COVID-19 fylder stadig rigtigt meget overalt i dagligdagen, og flere segmenter er utroligt hårdt ramte.

Hos FlexoPrint har vi helt udgået smitten, men har også stadig stramme retningslinjer omkring afstand, håndhygiejne, sociale arrangementer mm. I øvrigt følger vi altid myndighedernes anbefalinger, da vi føler at stort ansvar i forhold til vores kunder i den private industri.

Kristian Brandt Øster udlært

Kristian Brandt Øster har nu færdiggjort sin kontoruddannelse og afsluttede med en række flotte 12-taller – rent formelt er han udlært den 1. oktober 2020. Heldigvis fortsætter Kristian hos FlexoPrint som fastansat intern Salgskoordinator. Så vi får forhåbentligt glæde af hans kompetencer mange år fremover. Vi ønsker Kristian et stort tillykke, og han skal selvfølgelig fejres på behørig vis.

FlexoPrint / Optimum

Capidea og de øvrige aktionærer i FlexoPrint har for nylig gennemført et 100% salg af aktierne i FlexoPrint AS til Optimum. Optimum der er ejet af IK Investment Partners er en førende europæisk producent af selvklæbende etiketter og fleksible emballageløsninger og har i forvejen 12 produktionsvirksomheder i Holland og Belgien. Optimum får med købet af FlexoPrint, der har produktion i både Danmark og Tyskland, et brohoved ind i det nordeuropæiske og Skandinaviske marked. Ledelsen i FlexoPrint fortsætter i deres nuværende positioner, og både Svend Lynge Jørgensen og Lars Ole Nauta har ydermere reinvesteret, og indtræder derfor som medejere af Optimum. I det daglige vil det ikke have nogen praktisk betydning, og alle vores kunder vil fortsat blive betjent af deres nuværende kontaktpersoner.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, så kontakt endelig vores salgsafdeling.

Greenliner

Læs artiklen om Greenliner her

Udbygning af færdigvarelager og afsendelse

Vi har gennem de seneste mange år haft en helt fantastisk udvikling og har også ad nogle omgange måtte bygge til for at kunne følge med. Nu har vi lige taget hul på endnu en udbygning, hvor vi i den ene ende af fabrikken bygger ca. 1000 m2 til. Denne tilbygning skal rumme 2 nye afsendelsesramper, forsendelse og færdigvarelager.

Vi håber på det hele står klar inden årets udgang.