September 2019

LabelExpo Europe 2019

Hvert andet år er der fagmesse for etiketbranchen i Bruxelles, og også denne gang er team FlexoPrint repræsenteret. På messen udstiller producenter og leverandører fra hele verden det sidste nye indenfor trykmaskiner, skære- og spolemaskiner, klichémontering, stanseværktøjer og råvarematerialer mm. Vi skal ned og se og udforske områder, der kunne være interessant at investere i fremadrettet – områder og indkøb der langsigtet kan forædle samarbejdet med vores kunder.

Minimal spildprocent på trykfarver og miljøtiltag omkring bagpapir

Hos FlexoPrint udpeger vi løbende nye fokusområder, der kan bidrage til øget effektivitet og mindre spild i vores produktion. Gennem flere år har vi arbejde meget med vores trykfarver, hvor vi i dag genbruger de rene spild- og restfarver og blander dem op til sort, som vi kan trykke etiketter med efterfølgende – før i tiden blev disse spildfarver bare kasseret. På den måde er vores spildprocent indenfor trykfarver bragt ned på næsten nul – til stor gavn for vores kunder og miljøet.

Vi arbejder lige nu på et større projekt omkring selve bagpapiret / lineren, og kan sikkert snart løfte sløret for et nyt tiltag på dette område – mere om det senere.

Elev-uddannelser

Hos FlexoPrint har vi altid haft en god tradition for uddannelse af elever indenfor forskellige områder i vores virksomhed. De unge har masser af gå på mod, er modtagelige for læring, og har lyst til at tage ansvar i en dynamisk produktionsvirksomhed. Hverdagen er ofte hektisk og kompleks, og den enkelte elev får hurtigt sit eget ansvarsområde, og sine egne kunder at servicere. I løbet af uddannelsen, får eleven et indgående kendskab til etiketbranchen, og de fleste af vores elever bliver også fastansat efter endt uddannelse.

Lige nu har vi hele 4 elever i gang med hver deres uddannelse:

  • 1 grafisk teknikker elev (trykker)
  • 2 handelselever (interne salgskoordinatorer)
  • 1 økonomielev (bogholderi)

FlexoPrint har gennemlevet en fantastisk udvikling gennem årene, og vi har altid følt et vist ansvar for, uddannelse af unge mennesker i lokalsamfundet.