September 2018 – 2

Ordrebekræftelser – husk det nu

Hos FlexoPrint bekræfter vi altid de ordrer vi modtager, med en ordrebekræftelse senest dagen efter. Ordrebekræftelsen skal sikre, vi gensidigt har opfattet tingene ens, så det bliver de rigtige etiketter, i den rigtige mængde og til den korrekte pris, som vi igangsætter og producerer.


Som vi skriver øverst på hver eneste ordrebekræftelse, så forventer vi, vores kunder læser den igennem når de modtager den pr. mail, så eventuelle fejl eller misforståelser kan rettes inden vi producerer og leverer varen. Så husk venligst, at læse ordrebekræftelsen igennem hver eneste gang.

Capidea / FlexoPrint

Som også tidligere nævnt, så har kapitalfonden Capidea købt aktiemajoriteten i FlexoPrint, og bliver ny stærk langsigtet partner. Både Svend Lynge Jørgensen og Lars Ole Nauta fortsætter begge som medaktionærer, og som henholdsvis bestyrelsesformand og adm. direktør. Tiltaget skal ses, som et glidende generationsskifte i ejerkredsen, og en unik mulighed for at accelerere den positive udvikling, som FlexoPrint har gennemlevet de seneste år. Vores kunder vil ikke opleve nogen forandring i dagligdagen, hvor vi sammen med Capidea vil se på, hvordan vi bedst kan investere i markedet fremover.

Ny digitaltrykmaskine

Vores nye ”hybrid digitaltrykmaskine” er nu leveret, installeret og er begyndt at producere ordrer. Vi vil løbende udfordre de faciliteter som maskinen har, og glæder os til at vise og fortælle vores kunder om de muligheder vi nu har fået, som et fantastisk supplement til vores flexotryk.

Bæredygtighed

Bæredygtighed eller sustainability er blevet ”det nye”, som mange af vores kunder omtaler, og der er enorm fokus på miljø, indsamling og genbrug, både privat og i industrien. FlexoPrint tilpasser sig løbende denne efterspørgsel, og investerer også konkret i området. Inden årets udgang bliver vi FSC certificeret, så vi på vores materialer kan trykke FSC logoet som en del af designet på etiketterne, til de kunder som ønsker det.
Vi tilbyder ligeledes sammen med en råvareproducent, at indsamle brugt silikone bagpapir, så vores kunder dels kan spare afgiften til bortskaffelse, og dels bidrager til genanvendelse til fremstilling af nye papirmaterialer – systemet hedder ”Rafcycle”.
Vi er fortsat i proces omkring FSSC 22000 standarden, og kommer helt i mål, så snart vi er færdige med vores ombygninger og udvidelser af produktionen.
Ønsker du at vide mere om disse områder, så kontakt venligst vores salgsafdeling.