Optimum Group Nordic overtager alle aktiviteter i Labelsupply A/S

FlexoPrint der er en del af Optimum Group, som er en af Europas største etiketproducenter overtager alle aktiviteter i Labelsupply A/S.
Af de 3 tidligere ejere fortsætter Claus og Palle i deres nuværende stillinger, indtil videre.

”Vi kender Palle og Claus og har altid anset dem værende blandt de dygtigste i branchen, så da vi fik muligheden for at købe Labelsupply, var det en nem beslutning at gøre det. Claus og Palle har altid været meget kundeorienterede og har leveret den rigtige kvalitet til tiden. Det vil vi sammen med Labelsupplys dygtige medarbejdere som vi glæder os til at lære nærmere at kende naturligvis vil fortsætte med at gøre” udtaler FlexoPrints adm. direktør Lars Ole Nauta.

”Claus og jeg har fulgt FlexoPrint i de seneste år og har fulgt med i deres udvikling fra sidelinjen og er imponeret over deres udvikling, hvilket kun er sket fordi de har fokus på kundeservice og kvalitet, derfor var det for os det rigtige valg at give ”stafetten” videre til Lars Ole og hans team” udtaler Palle Jakobsen.

FlexoPrint er en del af Optimum Gruppen med 12 etikettrykkerier fordelt på 8 trykkerier i Holland, 1 i Belgien, 2 i Tyskland og FlexoPrint i Danmark.

Optimum råder over alle trykprocesser indenfor etiketproduktion og har et bredt produktprogram. Vi kan derfor tilbyde vores kunder mange måde at mærke deres produkter på.

For kunderne bliver der ingen forskel, alle de normale kontaktpersoner bliver de samme, og adressen er også den samme. Vi håber at alle Labelsupplys kunder og leverandører vil tage godt imod det nye ejerskab.

Yderligere information kan indhentes hos:

Lars Ole Nauta · FlexoPrint AS
lon@flexoprint.dk
Tlf: 20 28 75 11

Palle Jakobsen · Labelsupply A/S
pjak@labelsupply.dk
Tlf: 40 25 15 16