Om FlexoPrint Gruppen

Vision

FlexoPrint AS vil være blandt de absolut førende leverandører af selvklæbende etiketter til logistik og dekorationsformål på det danske marked. Desuden ønsker vi at fastholde og udbygge vores position uden for landets grænser. Vores mål er at skabe værdi for kunder, medarbejdere og aktionærer. Som altid vil vi være på forkant med bæredygtig udvikling, og vi vil fortsat gennemføre alle vores aktiviteter efter de højeste økonomiske, sociale og miljømæssige standarder.

Værdigrundlag

Vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere er lig med et højere serviceniveau og en bedre kvalitet, og derfor skal det være sjovt at gå på arbejde – hver dag. Vi lægger vægt på medbestemmelse og fællesskabsfølelse og uddeler gerne ansvar til den enkelte medarbejder. Vi tilstræber at behandle vores kunder og hinanden med respekt og er åbne over for konstruktiv kritik. Vi ser gerne, at vores medarbejdere arbejder selvstændigt og tænker i muligheder og løsninger frem for begrænsninger.

Historie

FlexoPrint er resultatet af en fusion af Egå Etikettrykkeri i Skødstrup, Etikettrykkeriet i Randers samt en del af Printerlabels i Næstved. I januar 2006 blev alle aktiviteter samlet i en nyopført fabrik på Haraldsvej i Randers, hvor vi i dag har et topmoderne flexotrykkeri.
FlexoPrint udvikler sig løbende, og i 2013 købte vi DES Labels i Hinnerup og Bluhm Etiketter i Jelling. I 2015 blev H&P Etiketten i Tyskland også en del af FlexoPrint, og sidst har vi i 2017 købt Supertryk i Ishøj.

I 2018 blev den danske kapitalfond Capidea nye hovedaktionær i FlexoPrint – der herefter skiftede navn til FlexoPrint Gruppen.

Capidea og de øvrige aktionærer i FlexoPrint har i juni 2020 gennemført et 100% salg af aktierne i FlexoPrint AS til Optimum.
Optimum der er ejet af IK Investment Partners er en førende europæisk producent af selvklæbende etiketter og fleksible emballageløsninger og har i forvejen 12 produktionsvirksomheder i Holland og Belgien.