Opkøb af EtiFlex A/S

Det begynder næsten at blive en vane. Endnu en gang, har Optimum Nordic været ud på det danske etiketmarked og købe op. Denne gang er det EtiFlex A/S, som er blevet nyt medlem af Optimum Group Nordic.

Vi byder EtiFlex A/S velkommen i “familien” …

Se den officielle pressemeddelelse her:

Velkommen til Odense Seglmærke

Selv om det er sommer, har ‪Optimum Nordic ‬endnu en gang‪ været aktiv på det danske etiketmarked‬. D‪enne gang ‬er det ‪ ‬Odense Seglmærke A/S,‪ ‬vi gerne vil præsentere‪ ‬som ‪nyt medlem Optimum Gruppen.‬ ‪Velkommen til Odense Seglmærke A/S‬.‪ ‬ ‪Se den officielle pressemeddelelse her:‬  

Juni 2021

Scanket A/S og Labelsupply A/S – en del af Optimum Group

Optimum Group og FlexoPrint AS er utrolig stolte af at kunne præsentere Scanket og Labelsupply som en del af Optimum Gruppen.

Scanket har i lang tid været på vores radar, så da muligheden for at købe Scanket opstod var det oplagt. Med Scanket får vi adgang til en professionel digital know-how, en dedikeret medarbejderstab samt en stærk og visionær ledelse. Dette vil i fremtiden være til gavn for vores kunder, medarbejdere og ejere. Scanket indgår som et søsterselskab til FlexoPrint under Optimum Group Nordic.

Læs mere

Velkommen til Scanket A/S

Optimum Nordic har igen været aktiv på det danske etiket marked og kan denne gang præsenterer Scanket A/S som nyt medlem Optimum Gruppen.

Velkommen til Scanket.

Se den officielle pressemeddelelse her:

PressreleaseOGLSSK

Marts 2021

Et år siden …

Nu er det ret præcist et år siden, vores statsminister lukkede Danmark ned første gang som følge af Corona, men fordi denne COVID 19 virus muterer løbende, så er det ikke rigtigt lykkedes at åbne op igen for alvor. Det hár været og er stadig utroligt hårdt for visse segmenter i vores samfund, men nu lysner det forhåbentligt snart.

Læs mere

December 2020

Vi må i sandhed sige at 2020 har budt på lidt af hvert

Det altoverskyggende har desværre været COVID-19 som siden marts måned har ligget som en dyne over verdenssamfundet, og har betydet store indgreb i vores frie bevægelighed.

Læs mere

September 2020

Status fra FlexoPrint

Hos FlexoPrint er vi kommet godt igennem en meget travl sommer. Vi har i hele perioden fastholdt en høj leveringsservice, samt en god balance mellem høj ordreindgang, kapacitet og afholdelse af sommerferie.
COVID-19 fylder stadig rigtigt meget overalt i dagligdagen, og flere segmenter er utroligt hårdt ramte.

Læs mere

Juni 2020

Corona status

Da Mette Frederiksen lukkede Danmark ned den 11. marts 2020, var der vel ingen der reelt kendte konsekvenserne – hverken sygdomsmæssigt eller økonomisk.  Fra dag ét fulgte vi hos FlexoPrint de retningslinjer som myndighederne anbefalede, og for os handlede det primært om at undgå Corona virus overhovedet.

Læs mere

Maj 2020

Greenliner.dk

Nedbring jeres miljøbelastning og spar penge. Det tilbyder vi nu vores kunder ved tilslutning af en ordning vi kalder Greenliner. Vi tilbyder at bortskaffe det brugte bagpapir fra de selvklæbende etiketter kvit og frit og på en miljømæssig og bæredygtig måde, fuldstændig uafhængig af bestemte råvarematerialer. Vores kunder vil spare penge til bortskaffelse, og samtidig få udleveret et certifikat, at man gennem Greenliner bidrager positivt til genbrug og miljø.

Læs mere

Marts 2020

Opdatering på Corona virus

Grundet pressemødet i går aftes, ønsker vi at informere jer om de tiltag og hvordan vi forholder os hos FlexoPrint, samt følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Så vi sikre vores kunder bedst muligt.

Læs mere