Marts 2020

Opdatering på Corona virus

Grundet pressemødet i går aftes, ønsker vi at informere jer om de tiltag og hvordan vi forholder os hos FlexoPrint, samt følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Så vi sikre vores kunder bedst muligt.

Som status er i dag, forsikre vi jer hermed om følgende:

Som status er i dag, forsikre vi jer hermed om følgende:
• FlexoPrint følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og har pr. dags dato oprettet adskillige nye retningslinjer til vores medarbejdere for at minimere risikofaren på vores sites. Alle medarbejdere bliver løbende opdateret. Vi holder os løbende opdateret omkring styrelsens anbefalinger og tilpasser os herefter. o Vi har blandt andet indsat forbud imod vores normale overlap i produktionsskift.
o Taget forbehold så af- og pålæsning sker forsvarligt og med minimal risiko.
o Gjort ekstra tiltag, hvis uheldet er ude klar.

• Vi kører med næsten fuld kapacitet og er begrænset påvirket. Dette gælder både på vores kontorer og produktions sites, som situationen ser ud lige nu.
• Der er ingen og vi har ikke oplevet problemer med indkøb af vores råvare, alt er rimelig normalt på dette område.
• Der er ingen hos FlexoPrint der er / har været i karantæne eller smittet.
• For at formindske smitte, har vi sendt nye retningslinjer til alle vores leverandører, hvordan de skal forholde sig i vores samhandel.
• Vi har oprettet en intern task force til løbende at vurdere risikoen og lave nye tiltag for at forhindre smitten, samtidig med vi har lavet en beredskabsplan klar til implementering med yderligere tiltag, hvis uheldet og FlexoPrint direkte bliver berørt af Corona – så vores levering til vores kunder bliver minimalt berørt.
• Vi ønsker dog at i grundet denne situation bestiller jeres etiketter i så god tid som muligt, så vi bedst muligt kan tilpasse og udnytte vores kapacitet.

Har i yderligere spørgsmål til situationen hos FlexoPrint, så kontakt endelig jeres eksterne sælger.

Peter Thygesen
+45 20281535
pt@flexoprint.dk

Jesper Knudsen
+45 31631775
jk@flexoprint.dk

Dorthe Løvstad
+45 20636080
dl@flexoprint.dk

Vi takker for jeres forsatte gode samarbejde og jeres fremtidige ordrer.

Med venlig hilsen
Lars Ole Nauta CEO
+45 20287511
lon@flexoprint.dk