Maj 2020

Greenliner.dk

Nedbring jeres miljøbelastning og spar penge. Det tilbyder vi nu vores kunder ved tilslutning af en ordning vi kalder Greenliner. Vi tilbyder at bortskaffe det brugte bagpapir fra de selvklæbende etiketter kvit og frit og på en miljømæssig og bæredygtig måde, fuldstændig uafhængig af bestemte råvarematerialer. Vores kunder vil spare penge til bortskaffelse, og samtidig få udleveret et certifikat, at man gennem Greenliner bidrager positivt til genbrug og miljø.

Se mere om denne ordning på vores hjemmeside eller www.greenliner.dkFSSC 22000 certificering

FlexoPrint er nu certificeret efter FSSC 22000. Denne standard sidestilles med bla. BRC og IFS under GFSI (Global Food Safety Initiative), men udmærker sig som et mere dynamisk ledelsessystem, der involverer hele virksomhedens arbejdsgange, og med stor fokus på fødevaresikkerhed.FKM (fødevare kontakt materiale)

Der er ikke noget der hedder primær eller sekundær emballage længere. Nu er alle de elementer der omgiver fødevaren fødevareemballage, også etiketten. Det betyder, at der skal risikovurderes, hvorvidt fødevaren kan kontamineres af emballagen, etiketten eller lignende, og at vi som producent af etiketter skal tilmeldes fødevarestyrelsen. Vi skal derfor kunne lave overensstemmelseserklæringer på vores etiketter (bagpapir, klæber, front, trykfarver, lak mm), samt sikre vi overholder alle regler i forhold til FKM.

Downsizing

En hurtig og ”nem” måde at bidrage til forbedring af miljøet / CO2 aftrykket er, at gå fra nuværende materialer til såkaldte ”light” materialetyper – det er produkter, hvor egenskaberne er de samme, trods tyndere materiale. Det vil dog altid være i fællesskab med vores kunder, at afprøve og sikre, det også vil kunne fungere tilfredsstillende i praksis.

CSR (Corporate Social Responsibility)

FlexoPrint har altid været gode til at tage ansvar for vores medarbejdere og lokalsamfund. Af den årsag har vi på nuværende tidspunkt hele 4 elever ansat i henholdsvis salg, bogholderi og produktion. Elever som vi ofte har stor gavn af at beholde efter endt uddannelse. Vi har ydermere udskiftet vores belysning med strømbesparende LED, samt investeret i et farveblandingsanlæg så vi mindsker spildet på vores farver. Generelt har vi stor fokus på effektivitet og produktivitet. Sådanne tiltag holder vores omkostninger nede, og bidrager positivt til CO2 aftrykket pr. m2.

Skulle der være spørgsmål eller behov for nærmere uddybning af ovenstående områder, så tag endelig fat i vores salgsafdeling