Kundecase

Orkla Foods Danmark har valgt os …

Her hos FlexoPrint er vi meget stolte over, at Orkla Foods Danmark har valgt os som leverandør af selvklæbende etiketter – et meget centralt område på langt de fleste af Orkla Foods Danmarks produkter. 
Vi har indgået et flerårigt samarbejde og skal i tæt samarbejde med Orkla Foods Danmark, udvikle og producere etiketter i en meget høj kvalitet til kendte A-brands som bl.a.:

• Den Gamle Fabrik (marmelade og syltetøj)
• Bähncke (sennep, saucer og dressinger)
• Beauvais (saucer, dressinger, syltet grønt og nemme aftensmads-færdigretter)
• Pastella (frisk fettuccine, fyldt pasta, tortellini, fuldkornspasta og grøntsagspasta)
• K-Salat (pålæg og frokosttilbehør)

Orkla Foods Danmark er kronen på værket af flere traditionsrige virksomheders lange historie på det danske og nordiske marked. Orkla Foods Danmark er i dag en af de mest markante i dansk dagligvarehandel, båret af mærkevarernes høje kvalitet og anseelse hos de danske forbrugere.

Orkla Foods Danmark udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer. Deres produkter er lavet af de bedste råvarer, på en solid bund af danske traditioner og med inspiration fra det internationale køkken.

Orkla Foods Danmark har altid inddraget os tidligt i processen. De er gode til at tænke etiketten ind i udviklingen, så vi kan komme med vores rådgivning på det rigtige tidspunkt og sammen finde den optimale løsning.
Orkla Foods Danmark stiller store krav til trykkvalitet, leverings- og logistikservice, ensartethed og konkurrencekraft. De forventer vi er innovative, kompetente, investeringsparate og har en solid position på markedet – alt sammen var med i overvejelserne, da de valgte FlexoPrint som samarbejdspartner.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Direktør
Lars Ole Nauta
Mobil: 20 28 75 11
lon@flexoprint.dk

Key Account Manager
Peter Thygesen
Mobil: 20 28 15 35
pt@flexoprint.dk