Køb af Supertryk

Kære kunde og leverandør.

Det glæder mig at kunne informere om at vi med virkning fra 01.05. 2017 har solgt vores virksomhed til FlexoPrint AS i Randers. Jeg har i nogen tid overvejet at trappe ned og da FlexoPrint viste interesse for at overtage virksomheden fandt jeg tidspunktet passende.

Vi har lært FlexoPrint at kende som en virksomhed med mange af de samme værdier som vi har brugt til at drive Supertryk med – nemlig god service og rådgivning og levering af kvalitetsprodukter.

Jeg benytter lejligheden til at takke såvel kunder som leverandører for godt samarbejde gennem årene, og håber I vil vise FlexoPrint den samme loyalitet som I har vist os.

Hvis I har nogen spørgsmål så kontakt mig endelig. Jeg vil I en periode deltage i overdragelsen af virksomheden sammen med de relevante personer fra FlexoPrint.

Med venlig hilsen

Frank Berg – Adm. Direktør, Supertryk A/S


Det glæder os at Supertryk valgte at sælge deres virksomhed til os. Vi opererer stort set på de samme markeder og har mange fælles leverandører, og har tiltro til at vi fremadrettet med vores top moderne produktionsudstyr og fokus på god service kan tilbyde Dem en samhandel De kan være tjent med. Indtil videre fortsætter aktiviteterne uændret på Supertryks’s nuværende adresse og dine kontaktpersoner er indtil videre de samme som de været hidtil.

Alle aftaler, priser og betingelser er selvfølgelig som de har været tidligere. Den eneste ændring er at I vil modtage ordrebekræftelser, fakturaer o.l. under FlexoPrint navnet. Vi vil i nær fremtid kontakte jer med mere information om hvad FlexoPrint kan tilbyde. Tag eventuelt indtil da et kik på vores hjemmeside: www.flexoprint.dk Vi ser frem til et godt samarbejde.

Med venlig hilsen

S. Lynge Jørgensen – Adm. Direktør, FlexoPrint A/S