Juni 2021

Scanket A/S og Labelsupply A/S – en del af Optimum Group

Optimum Group og FlexoPrint AS er utrolig stolte af at kunne præsentere Scanket og Labelsupply som en del af Optimum Gruppen.

Scanket har i lang tid været på vores radar, så da muligheden for at købe Scanket opstod var det oplagt. Med Scanket får vi adgang til en professionel digital know-how, en dedikeret medarbejderstab samt en stærk og visionær ledelse. Dette vil i fremtiden være til gavn for vores kunder, medarbejdere og ejere. Scanket indgår som et søsterselskab til FlexoPrint under Optimum Group Nordic.

Labelsupply er også et trykkeri placeret på Sjælland som trykker etiketter i både flexo- og digitaltryk. Deres kunder findes primært indenfor den kemisk tekniske industri, hvorimod FlexoPrint kundebase hovedsageligt kommer fra fødevareindustrien. På den måde passer Labelsupply godt ind i vores planer for et bredere kundegrundlag fremadrettet.

Vi byder begge virksomheder velkommen i gruppen og glæder os til det fremtidige samarbejde.

Råvareprisudviklingen

Som alle nok har bemærket, er den verden vi kender noget anderledes i øjeblikket. Rigtigt mange råvaretyper stiger, og det er udfordrende at skaffe materialer, samtidig med leveringstiden er lang. Først steg plastgranulat og nu er papirpulp også steget voldsomt. I Optimum Group og FlexoPrint gør vi alt hvad vi kan for at minimere disse stigninger, men da råvaren udgør 50-60% af vores salgspriser så kan vi ikke bære disse prisstigninger alene, og er nødt til at sende noget af det videre til vores kunder. Derfor er vi lige nu ude på markedet med mindre prisreguleringer.

Har du brug for en uddybende snak eller dokumentation, så kontakt vores salgsafdeling.

Line tilbage fra barsel

Line Hald Jensen har født en skøn dreng og er nu tilbage fra barsel. Hun indgår igen i teamet som Intern salgskoordinator, og får tildelt nye som gamle kunder som hendes primære. Dejligt at have Line tilbage igen.

Sommeren

Efter en kold vinter og et vådt forår ser vi nu frem til en forhåbentlig dejlig varm sommer. FlexoPrint har som sædvanligt åbent hele sommeren – dog skal vores medarbejdere afvikle sommerferie og derfor vil vi i ugerne 26-33 køre på nedsat kapacitet. Vi appellerer til vores kunder om at være i så god tid som muligt med afgivelse af ordrer i denne periode – ellers gør vi selvfølgelig alt for at hjælpe i situationen.

Med ovenstående ønsker vi alle kunder og samarbejdspartnere en rigtig dejlig sommer.