Juni 2017

En travl sommer hos FlexoPrint

Vi har hurtigt vænnet os til de nye kontorfaciliteter – skønt med ekstra plads i en afdeling med efterhånden 11 medarbejdere og en konstant ”høj puls”.

Vi har også fået inddraget de kvadratmeter mellem 2 bygninger, så vi har udvidet vores produktionslokaler, hvilket har betydet vi kan samle vores klichémontering og farveblandeanlæg ét sted, samt frigive plads til en helt ny trykmaskine som er på vej.

Sommeren står for døren, og det betyder travlhed hos FlexoPrint. Vi lukker ikke ned på noget tidspunkt, men afvikler sommerferie i ugerne 26-33 og vil derfor køre på nedsat kapacitet i perioden. Vi føler vi har planlagt det godt, men appellere til vores kunder, om at bestille i så god tid som muligt.

Ny trykmaskine

FlexoPrint investere massivt i højteknologisk flexotryk, og har allerede 2 relative nye MPS trykmaskiner, og nu er endnu en ny på vej. Den er testkørt og godkendt inden afsendelse fra Holland, og leveres mandag uge 26 – vi forventer den er installeret indenfor samme uge, og klar til at producere masser af flotte etiketter til vores kunder.

Køb af Supertryk

Pr. 1. maj 2017 har FlexoPrint købt Supertryk i Ishøj. Supertryk og FlexoPrint opererer på stort set de samme markeder, har mange fælles leverandører og deler mange af de samme værdier. Derfor fandt vi det nærliggende da chancen bød sig, at købe aktiverne og implementere dem i FlexoPrint regi. Planen er fortsat at producere i Ishøj, men løbende og kontrollerende, at flyttet det hele til vores fabrik i Randers i løbet af året. Vi byder vores nye kunder velkommen, og glæder os til samarbejdet.

Niclas_180x242

Niclas tilbage igen …

Vores tidligere elev og interne salgskoordinator Niclas Schneider er tilbage. Efter et par år, hvor han har prøvet kræfter med andre jobs, er han pr. 2. juni startet i intern salg igen. Niclas har altid været meget vellidt og kundeserviceminded, og vi glæder os til at have ham på holdet igen, og være en del af vores positive udvikling. Velkommen tilbage Niclas!

Udvikling på råvaremarkedet

Efter en stabil periode på flere år, er vi nu fra flere af vores råvareleverandører blevet varslet prisstigninger. Udviklingen på verdensmarkedet har betydet stort pres på flere af vores nøgle-produkter, indenfor papir, folier og kemikalier, og trods investeringer, er vi nu ikke længere i stand til at effektuere os ud af dette pres.

Vi er lige nu i gang med en konsekvensberegning, men det vil sandsynligvis betyde, at vi på enkelte råvaretyper ser os nødsaget til at justere vores salgspriser med nogle få procent.

Vi er selvfølgelig parate til at gå i dialog med vores kunder, omkring muligheder for større oplag, billigere kvaliteter eller andet, som enten kan neutralisere eller holde en prisstigning på et absolut minimum.

Rigtig god sommer

Med dette nyhedsbrev ønsker vi alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig dejlig sommer.