Juni 2015

Generel status

Her kort før folketingsvalget kommer FlexoPrint lige med en kort status. Trods stadig store udfordringer rundt omkring i verden, er vækstoptimismen højere i Danmark og virksomhederne forventer uændret eller større omsætning. Flere politikere har udtalt, at er krisen nu er så godt som ovre, og job-optimismen har fået et lille nøk opad. Det er især forventningerne om et stigende forbrug og flere ordrer til Danmark, som bærer de positive forventninger.

Hos FlexoPrint ser vi også positivt på fremtiden. Vi er nu godkendt af fødevarestyrelsen til at trykke og laminere fleksible folier, der har direkte kontakt med fødevarer. Ydermere har vi købt H&P Etiketten i Tyskland som et strategisk tiltag i forhold til markedet. Vi har også investeret i en helt ny højteknologisk trykmaskine som er køreklar i september måned, og vi er fortsat investeringsparate i forhold til kvalitet, konkurrencekraft og høj leveringsservice..

Multilayer / kupon-etiketter

flexoprint_web

Som vi har omtalt tidligere, så kan vi fra vores fabrik i Tyskland, tilbyde disse ”flerlags-etiketter” som efterspørges i stigende grad til blandt andet kampagnetiltag, opskrifter, konkurrencer mm, eller hvor der ønskes meget information på et lille område. Kontakt vores salgsafdeling med din forespørgsel.

Label Expo 2015

Label Expo i Bruxelles er den største og mest interessante messe for etiketbranchen, og løber af staben fra den 29. september – 2. oktober 2015. Her vises det sidste nye indenfor trykteknikker, materialer og procesudstyr, og FlexoPrint vil også denne gang deltage som besøgende så vi kan holde os ajour med udviklingen samt samle inspiration til kommende investeringer.

Niclas stopper

Niclas har valgt at søge nye udfordringer, og stopper som intern salgskoordinator pr. 1. juli, men har sidste arbejdsdag allerede den 17. juni – vi takker Niclas for et godt samarbejde og ønsker ham alt godt i fremtiden. Vi arbejder nu på at finde hans afløser, og forventer meget snart at kunne præsentere en ny medarbejder.

Sommeren nærmer sig

Nu melder sommeren forhåbentligt snart sin ankomst, og vi skal i gang med at afvikle sommerferie for vores medarbejdere. FlexoPrint holder åbent hele sommeren, både på kontoret og i produktionen, men kører på nedsat kapacitet i ugerne fra 26 til 32. Derfor kan vores leveringstid i denne periode være lidt længere end normalt, så vi appellerer til vores kunder om, at være i så god tid som muligt.

Med dette brev ønsker vi alle kunder og samarbejdspartnere en rigtig dejlig sommer.