Januar 2011

Godt Nytår

FlexoPrint ønsker alle vore kunder et rigtigt godt nytår. Vi kom godt igennem 2010, og føler os godt rustet til at optage ”kampen” i det nye år. Vi arbejder konstant på, at tilpasse os markedssituationen og de krav som vores kunder stiller til os, så vi også i fremtiden kan udvikle os positivt, samt opfattes som en konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Nyt spændende år

Nu ser vi fortrøstningsfuldt frem mod et nyt år, med spændende udfordringer. Vores fokus bliver at være synlig på markedet, med vægt på god og ærlig service, kvalitet og leveringssikkerhed, samt information om nyheder på etiketmarkedet. Vi føler os godt rustet, og har som tidligere nævnt seriøse overvejelser omkring nye investeringer i teknologi, som vil løfte os yderligere i forhold til markedskravene, og gøre os interessante som leverandør af etiketter i Danmark og udlandet, mere om det senere.

40 års jubilæum I år kan vores kollega, Inger Jensen, fejre sit 40 års jubilæum i etiket branchen.

Inger startede 22. februar 1971 i lager ekspeditionen hos Antonsen Avery A/S. Hun gik stadig i skole, og havde ca. 1⁄2 år tilbage, da hun blev ansat, men fik lov til at starte i arbejdet, mod at hun lavede de afleveringer, der var i skolen. Så hver dag, i middagspausen, svang hun sig op sin Puch Maxi, og kørte til skolen for at få udleveret lektierne. Siden fik hun ansvaret for lagerstyringen, og blev 1. december 1972 flyttet til den interne salgsafdeling. Inger har været med til mange firma omlægninger, sammenlægninger og overtagelser, men har aldrig selv skiftet firma.

I dag sidder Inger med kundekontakt/ansvar på flere store kunder, samt med produktionsplanlægningen på vore F2400 Nilpeter maskiner. Inger er meget afholdt, både af kollegaer og hos vores kunder, og vi vil gerne fejre hendes jubilæum med en reception for forretningsforbindelser, kunder, leverandører, familie og venner, fredag d. 25. februar 2011 fra kl. 13:00, hos os på Haraldsvej 39 i Randers.

Med venlig hilsen FlexoPrint AS