December 2020

Vi må i sandhed sige at 2020 har budt på lidt af hvert

Det altoverskyggende har desværre været COVID-19 som siden marts måned har ligget som en dyne over verdenssamfundet, og har betydet store indgreb i vores frie bevægelighed.

COVID-19 er først og fremmest en sundhedskrise, men er samtidig voldsomt belastende for økonomien overalt i verden. Særligt visse segmenter er hårdt ramt, ligesom flere erhverv er fuldstændigt lagt ned. Vi ser frem til at der snart kommer en vaccine som forhåbentligt vil skabe ro og betyde, at vi kan vende tilbage til en mere normal hverdag igen.

Hos FlexoPrint har vi trods Corona haft et flot år. Vi handler med private virksomheder som gennem hele krisen har haft travlt, hvilket har smittet af på forbruget af selvklæbende etiketter, karton- og folieprodukter. Det er også året hvor FlexoPrint blev solgt til Optimum Group, og er nu en del af en stor kompetent international koncern indenfor beslægtede produktområder.

FlexoPrint Randers er nu brohoved på det Skandinaviske marked, hvor flere store interessante investeringer ligger i pipelinen, og vi glæder os til at tage hul på et nyt spændende år sammen med vores kunder.

Færdigvarelager og forsendelse

Vores nye tilbygning til færdigvarelager og forsendelse skrider planmæssigt fremad og begynder at ligne noget der kan tages i brug. Vi glæder os til at de ca. 1000 m2 vil forbedre vores flow fra modtagelse af råvarer til afsendelse af færdigt produkt.

Henriette på barsel

Henriette Mosholm Nielsen venter sit andet barn og går på barsel 15. januar 2021. Hendes kunder og opgaver bliver fordelt imellem de andre interne salgskoordinatorer.
Vi ønsker hende ”pøj pøj” med den lille ny.

Greenliner

Vores Greenliner tiltag er nævnt nogle gange efterhånden og er stadig en helt fantastisk mulighed for at nedbringe jeres omkostninger til bortskaffelse af bagpapir, og samtidig gøre noget godt for miljøet. Vi tilbyder at afhente det brugte bagpapir til genbrug kvit og frit, og udsteder ligeledes et certifikat som vores kunder kan bruge aktivt i sin miljøprofil. Ring til jeres kontaktperson og hør mere om hvordan jeres virksomhed også kan tilslutte sig Greenliner.

Se mere på greenliner.dk

God jul og godt nytår

Med dette nyhedsbrev ønsker FlexoPrint alle kunder og samarbejdspartnere + familier en rigtig dejlig jul samt et godt nytår. Vi holder lukket fra den 23. dec. – 4. jan. og appellerer til at man får lagt sine ordre ind i så god tid som muligt i den kommende periode – ellers gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan for at hjælpe i situationen. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2020.