December 2018

Vores nye digital-trykmaskine

Vores nye digital-trykmaskine blev leveret og installeret som planlagt i september måned, og er allerede nu oppe at køre ét skift. Vi er nu ved, at uddanne endnu en trykker på maskinen, så vi fra årsskiftet kan komme op på et skift mere. Vi er meget tilfredse med det vi har set fra trykmaskinen indtil videre, og vi udfordrer den løbende i forhold til alle de ting den kan. Specielt hastighed og trykkvalitet er meget tilfredsstillende, som et godt supplement til vores flexo. Vores kunder er meget velkommen til, at tage fat i vores salgsafdeling for at høre mere om de mange muligheder.

Råvaremarkedet

Etiketbranchen er for alvor, blevet en del af de mekanismer på verdensmarkedet der påvirker vores råvarer, og de 4 prisstigninger vi har måtte acceptere det seneste år, er et godt udtryk for den usikkerhed vi møder overalt. Papirfiberbaseret produkter efterspørges i stigende grad, og denne tendens skaber pres på pulpen. De kemiske produkter man bruger i Thermo baserede produkter er ligeledes under voldsomt pres, og vi kan ikke udelukke, at denne generelle usikkerhed på flere råvaretyper betyder yderligere prisstigninger i 2019.

Ny kontorelev

Vi har pr. 1. oktober 2018, ansat Kristian Brandt Øster som ny kontorelev. Kristian er 21 år, født og opvokset i Randers, og har for nylig været i værnepligt hos den kongelige livgarde. Kristian er faldet godt til i teamet, og glæder sig til en uddannelse i en innovativ dynamisk etiketvirksomhed. Vi byder Kristian velkommen, og håber vores kunder vil tage godt imod ham.

FSC Certificeret

FlexoPrint er nu blevet FSC certificeret, og kan tilbyde at trykke FCS logoet på etiketterne som en del af designet. Som også tidligere nævnt, så arbejder vi på yderligere certificeringen i forhold til de områder som markedet efterspørger. Skulle der være spørgsmål til dette, eller områder der ønskes uddybet, så kontakt venligst vores salgsafdeling.

Linerless sleeves

Vi mærker en stigende efterspørgsel efter dette produkt, som er et ”omslag” i tynd karton, som maskinelt påsættes f.eks. en bakke. FlexoPrint har nu valgt, at investere i denne teknologi, der kan påføre både lim-baner og release-lakken, så vi i løbet af få uger også kan tilbyde denne løsning til vores kunder.

Jul / Nytår

Vi holder reelt lukket fra den 21 dec. 2018 til den 2. jan. 2019, så skal man have leveret varer inden jul, så SKAL de afsendes senest den 18. december. Telefonerne er åbne i meget begrænset omfang mellem jul og nytår. Ellers gør vi som vi plejer, alt for at hjælpe i situationen.
Vi ønsker alle vores kunder samt familier en rigtig dejlig jul og et godt nytår. Tak for det gode samarbejde i det forgangne år – vi glæder os til sammen at fortsætte i 2019.