April 2016

Team FlexoPrint orienterer

FlexoPrint har de senere år haft en spændende og positiv udvikling, og det ser ud til at fortsætte i 2016. Udviklingen består primært af tilgang af nye interessante kunder samt investeringer i, dels nye virksomheder der passer godt ind i vores strategi for fremtiden, og dels i ny teknologi der tilgodeser det markedet efterspørger. Nøgleordene er åben og ærlig kommunikation, hurtig leveringsservice, samt ensartet høj kvalitet i alt hvad vi foretager os.

Stabile råvarebetingelser giver stabile priser

Gennem de senere år har FlexoPrint oplevet en stabil tilgang af nye kunder – Og samtidig har bestående kunder udviklet sig positivt og os sammen med dem. Det betyder, at vi i dag er blevet et af de større etikettrykkerier på markedet. Derfor er vi i stand til at indgå fornuftige aftaler med vores råvareleverandører rundt om i Europa, så vi kan tilbyde vores kunder en ensartet kvalitet og stabile priser over længere perioder.

Nye ansatte i produktionen

Grundet travlhed i produktionen, og for at kunne opretholde vores høje niveau, har vi netop ansat 2 nye trykkere. Både Lars og Søren kommer fra branchen, er dygtige trykkere og har været hurtige til at tilpasse sig vores dynamiske hverdag. Pernille er startet i vores kontrol og skæreafdeling, kommer ligeledes fra et tilsvarende job, og også været hurtig til at tilpasse sig. Vi har budt dem velkommen og vi ser frem til et godt samarbejde.

Uddannelse er et vigtigt fokusområde for os

Hos FlexoPrint, har vi altid været gode til at tage ansvar som virksomhed og bidrage til uddannelse af medarbejdere, både på kontoret og i produktionen. Vi har indenfor det sidste halve år ansat 2 nye salgselever, som begge nu skal gennemgå en kontoruddannelse i vores virksomhed.

FLP_Henriette_180x242_

Henriette

Jeg er 23 år gammel, og startede som elev hos FlexoPrint i november sidste år, hvilket jeg brænder meget for. Jeg nyder at give kunderne en god service, vil altid gøre mit bedste og håber I vil tage godt imod mig.

FLP_Line_180x242_2

Line

Jeg er 24 år gammel og bor i Randers sammen med min kæreste. I fritiden træner jeg, og nyder samværet med familie og venner. Jeg startede som salgselev 1. januar i år, og er allerede utrolig glad for at være her. Glæder mig til at møde alle kunderne.

Iben går på barsel

Iben venter barn nr. 2, og går på barsel 1. maj 2016 – stort tillykke med familieforøgelsen. Som vikar for Iben har vi ansat Mads Bang Hansen, som kommer fra vores søsterselskab DES Labels. Mads har de sidste måneder kørt parløb med Iben, så han løbende er kommet godt ind i tingene.