Om FlexoPrint

Vision

FlexoPrint AS vil være blandt de absolut førende leverandører af selvklæbende etiketter til logistik og dekorationsformål på det danske marked. Desuden ønsker vi at fastholde og udbygge vores position uden for landets grænser. Vores mål er at skabe værdi for kunder, medarbejdere og aktionærer. Som altid vil vi være på forkant med bæredygtig udvikling, og vi vil fortsat gennemføre alle vores aktiviteter efter de højeste økonomiske, sociale og miljømæssige standarder.

Værdigrundlag

Vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere er lig med et højere serviceniveau og en bedre kvalitet, og derfor skal det være sjovt at gå på arbejde – hver dag. Vi lægger vægt på medbestemmelse og fællesskabsfølelse og uddeler gerne ansvar til den enkelte medarbejder. Vi tilstræber at behandle vores kunder og hinanden med respekt og er åbne over for konstruktiv kritik. Vi ser gerne, at vores medarbejdere arbejder selvstændigt og tænker i muligheder og løsninger frem for begrænsninger.

Historie

FlexoPrint AS er resultatet af en fusion af Egå Etikettrykkeri i Skødstrup, Etikettrykkeriet i Randers samt en del af Printerlabels i Næstved. I januar 2006 blev alle aktiviteter samlet i en nyopført fabrik på Haraldsvej i den sydlige del af Randers. FlexoPrint er ligeledes en del af ejerskabet af Sentega Labels Group, som er blandt Europas større producenter med fabrikker i blandt Holland og Tyskland. FlexoPrint og Sentega er to selvstændige virksomheder med hver sin økonomi.