September 2018 – 2

Ordrebekræftelser – husk det nu

Hos FlexoPrint bekræfter vi altid de ordrer vi modtager, med en ordrebekræftelse senest dagen efter. Ordrebekræftelsen skal sikre, vi gensidigt har opfattet tingene ens, så det bliver de rigtige etiketter, i den rigtige mængde og til den korrekte pris, som vi igangsætter og producerer.
Som vi skriver øverst på hver eneste ordrebekræftelse, så forventer vi, vores kunder læser den igennem når de modtager den pr. mail, så eventuelle fejl eller misforståelser kan rettes inden vi producerer og leverer varen. Så husk venligst, at læse ordrebekræftelsen igennem hver eneste gang.

Capidea / FlexoPrint

Som også tidligere nævnt, så har kapitalfonden Capidea købt aktiemajoriteten i FlexoPrint, og bliver ny stærk langsigtet partner. Både Svend Lynge Jørgensen og Lars Ole Nauta fortsætter begge som medaktionærer, og som henholdsvis bestyrelsesformand og adm. direktør. Tiltaget skal ses, som et glidende generationsskifte i ejerkredsen, og en unik mulighed for at accelerere den positive udvikling, som FlexoPrint har gennemlevet de seneste år. Vores kunder vil ikke opleve nogen forandring i dagligdagen, hvor vi sammen med Capidea vil se på, hvordan vi bedst kan investere i markedet fremover.

Ny digitaltrykmaskine

Vores nye ”hybrid digitaltrykmaskine” er nu leveret, installeret og er begyndt at producere ordrer. Vi vil løbende udfordre de faciliteter som maskinen har, og glæder os til at vise og fortælle vores kunder om de muligheder vi nu har fået, som et fantastisk supplement til vores flexotryk.

Bæredygtighed

Bæredygtighed eller sustainability er blevet ”det nye”, som mange af vores kunder omtaler, og der er enorm fokus på miljø, indsamling og genbrug, både privat og i industrien. FlexoPrint tilpasser sig løbende denne efterspørgsel, og investerer også konkret i området. Inden årets udgang bliver vi FSC certificeret, så vi på vores materialer kan trykke FSC logoet som en del af designet på etiketterne, til de kunder som ønsker det.
Vi tilbyder ligeledes sammen med en råvareproducent, at indsamle brugt silikone bagpapir, så vores kunder dels kan spare afgiften til bortskaffelse, og dels bidrager til genanvendelse til fremstilling af nye papirmaterialer – systemet hedder ”Rafcycle”.
Vi er fortsat i proces omkring FSSC 22000 standarden, og kommer helt i mål, så snart vi er færdige med vores ombygninger og udvidelser af produktionen.
Ønsker du at vide mere om disse områder, så kontakt venligst vores salgsafdeling.

 

September 2018

Køb af TOM Etiketten Gmbh.

FlexoPrint har pr. 1. september 2018 gennem vores tyske datterselskab H&P Holding, købt alle aktiver og kundelister i TOM Systemdruck Gmbh i Tyskland.
Virksomheden som skifter navn til TOM Etiketten Gmbh,  er et mindre etikettrykkeri beliggende i Greven. Virksomheden har 12 ansatte, og betjener mange typer af kunder indenfor forskellige segmenter, udelukkende på det tyske marked.

Juni 2017

En travl sommer hos FlexoPrint

Vi har hurtigt vænnet os til de nye kontorfaciliteter – skønt med ekstra plads i en afdeling med efterhånden 11 medarbejdere og en konstant ”høj puls”.

Vi har også fået inddraget de kvadratmeter mellem 2 bygninger, så vi har udvidet vores produktionslokaler, hvilket har betydet vi kan samle vores klichémontering og farveblandeanlæg ét sted, samt frigive plads til en helt ny trykmaskine som er på vej.

Sommeren står for døren, og det betyder travlhed hos FlexoPrint. Vi lukker ikke ned på noget tidspunkt, men afvikler sommerferie i ugerne 26-33 og vil derfor køre på nedsat kapacitet i perioden. Vi føler vi har planlagt det godt, men appellere til vores kunder, om at bestille i så god tid som muligt.

Ny trykmaskine

FlexoPrint investere massivt i højteknologisk flexotryk, og har allerede 2 relative nye MPS trykmaskiner, og nu er endnu en ny på vej. Den er testkørt og godkendt inden afsendelse fra Holland, og leveres mandag uge 26 – vi forventer den er installeret indenfor samme uge, og klar til at producere masser af flotte etiketter til vores kunder.

Køb af Supertryk

Pr. 1. maj 2017 har FlexoPrint købt Supertryk i Ishøj. Supertryk og FlexoPrint opererer på stort set de samme markeder, har mange fælles leverandører og deler mange af de samme værdier. Derfor fandt vi det nærliggende da chancen bød sig, at købe aktiverne og implementere dem i FlexoPrint regi. Planen er fortsat at producere i Ishøj, men løbende og kontrollerende, at flyttet det hele til vores fabrik i Randers i løbet af året. Vi byder vores nye kunder velkommen, og glæder os til samarbejdet.

Niclas_180x242

Niclas tilbage igen …

Vores tidligere elev og interne salgskoordinator Niclas Schneider er tilbage. Efter et par år, hvor han har prøvet kræfter med andre jobs, er han pr. 2. juni startet i intern salg igen. Niclas har altid været meget vellidt og kundeserviceminded, og vi glæder os til at have ham på holdet igen, og være en del af vores positive udvikling. Velkommen tilbage Niclas!

Udvikling på råvaremarkedet

Efter en stabil periode på flere år, er vi nu fra flere af vores råvareleverandører blevet varslet prisstigninger. Udviklingen på verdensmarkedet har betydet stort pres på flere af vores nøgle-produkter, indenfor papir, folier og kemikalier, og trods investeringer, er vi nu ikke længere i stand til at effektuere os ud af dette pres.

Vi er lige nu i gang med en konsekvensberegning, men det vil sandsynligvis betyde, at vi på enkelte råvaretyper ser os nødsaget til at justere vores salgspriser med nogle få procent.

Vi er selvfølgelig parate til at gå i dialog med vores kunder, omkring muligheder for større oplag, billigere kvaliteter eller andet, som enten kan neutralisere eller holde en prisstigning på et absolut minimum.

Rigtig god sommer

Med dette nyhedsbrev ønsker vi alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig dejlig sommer.

April 2016

Team FlexoPrint orienterer

FlexoPrint har de senere år haft en spændende og positiv udvikling, og det ser ud til at fortsætte i 2016. Udviklingen består primært af tilgang af nye interessante kunder samt investeringer i, dels nye virksomheder der passer godt ind i vores strategi for fremtiden, og dels i ny teknologi der tilgodeser det markedet efterspørger. Nøgleordene er åben og ærlig kommunikation, hurtig leveringsservice, samt ensartet høj kvalitet i alt hvad vi foretager os.

Stabile råvarebetingelser giver stabile priser

Gennem de senere år har FlexoPrint oplevet en stabil tilgang af nye kunder – Og samtidig har bestående kunder udviklet sig positivt og os sammen med dem. Det betyder, at vi i dag er blevet et af de større etikettrykkerier på markedet. Derfor er vi i stand til at indgå fornuftige aftaler med vores råvareleverandører rundt om i Europa, så vi kan tilbyde vores kunder en ensartet kvalitet og stabile priser over længere perioder.

Nye ansatte i produktionen

Grundet travlhed i produktionen, og for at kunne opretholde vores høje niveau, har vi netop ansat 2 nye trykkere. Både Lars og Søren kommer fra branchen, er dygtige trykkere og har været hurtige til at tilpasse sig vores dynamiske hverdag. Pernille er startet i vores kontrol og skæreafdeling, kommer ligeledes fra et tilsvarende job, og også været hurtig til at tilpasse sig. Vi har budt dem velkommen og vi ser frem til et godt samarbejde.

Uddannelse er et vigtigt fokusområde for os

Hos FlexoPrint, har vi altid været gode til at tage ansvar som virksomhed og bidrage til uddannelse af medarbejdere, både på kontoret og i produktionen. Vi har indenfor det sidste halve år ansat 2 nye salgselever, som begge nu skal gennemgå en kontoruddannelse i vores virksomhed.

FLP_Henriette_180x242_

Henriette

Jeg er 23 år gammel, og startede som elev hos FlexoPrint i november sidste år, hvilket jeg brænder meget for. Jeg nyder at give kunderne en god service, vil altid gøre mit bedste og håber I vil tage godt imod mig.

FLP_Line_180x242_2

Line

Jeg er 24 år gammel og bor i Randers sammen med min kæreste. I fritiden træner jeg, og nyder samværet med familie og venner. Jeg startede som salgselev 1. januar i år, og er allerede utrolig glad for at være her. Glæder mig til at møde alle kunderne.

Iben går på barsel

Iben venter barn nr. 2, og går på barsel 1. maj 2016 – stort tillykke med familieforøgelsen. Som vikar for Iben har vi ansat Mads Bang Hansen, som kommer fra vores søsterselskab DES Labels. Mads har de sidste måneder kørt parløb med Iben, så han løbende er kommet godt ind i tingene.

Juni 2015

Generel status

Her kort før folketingsvalget kommer FlexoPrint lige med en kort status. Trods stadig store udfordringer rundt omkring i verden, er vækstoptimismen højere i Danmark og virksomhederne forventer uændret eller større omsætning. Flere politikere har udtalt, at er krisen nu er så godt som ovre, og job-optimismen har fået et lille nøk opad. Det er især forventningerne om et stigende forbrug og flere ordrer til Danmark, som bærer de positive forventninger.

Hos FlexoPrint ser vi også positivt på fremtiden. Vi er nu godkendt af fødevarestyrelsen til at trykke og laminere fleksible folier, der har direkte kontakt med fødevarer. Ydermere har vi købt H&P Etiketten i Tyskland som et strategisk tiltag i forhold til markedet. Vi har også investeret i en helt ny højteknologisk trykmaskine som er køreklar i september måned, og vi er fortsat investeringsparate i forhold til kvalitet, konkurrencekraft og høj leveringsservice..

Multilayer / kupon-etiketter

flexoprint_web

Som vi har omtalt tidligere, så kan vi fra vores fabrik i Tyskland, tilbyde disse ”flerlags-etiketter” som efterspørges i stigende grad til blandt andet kampagnetiltag, opskrifter, konkurrencer mm, eller hvor der ønskes meget information på et lille område. Kontakt vores salgsafdeling med din forespørgsel.

Label Expo 2015

Label Expo i Bruxelles er den største og mest interessante messe for etiketbranchen, og løber af staben fra den 29. september – 2. oktober 2015. Her vises det sidste nye indenfor trykteknikker, materialer og procesudstyr, og FlexoPrint vil også denne gang deltage som besøgende så vi kan holde os ajour med udviklingen samt samle inspiration til kommende investeringer.

Niclas stopper

Niclas har valgt at søge nye udfordringer, og stopper som intern salgskoordinator pr. 1. juli, men har sidste arbejdsdag allerede den 17. juni – vi takker Niclas for et godt samarbejde og ønsker ham alt godt i fremtiden. Vi arbejder nu på at finde hans afløser, og forventer meget snart at kunne præsentere en ny medarbejder.

Sommeren nærmer sig

Nu melder sommeren forhåbentligt snart sin ankomst, og vi skal i gang med at afvikle sommerferie for vores medarbejdere. FlexoPrint holder åbent hele sommeren, både på kontoret og i produktionen, men kører på nedsat kapacitet i ugerne fra 26 til 32. Derfor kan vores leveringstid i denne periode være lidt længere end normalt, så vi appellerer til vores kunder om, at være i så god tid som muligt.

Med dette brev ønsker vi alle kunder og samarbejdspartnere en rigtig dejlig sommer.

April 2015

FlexoPrint AS har købt H & P Etiketten

Som det seneste opkøb, har FlexoPrint AS via FP Holding købt H & P Etiketten ved Salzbergen i Tyskland. H & P Etiketten er et relativt stort trykkeri med 38 ansatte, og beliggende i et område, hvor en stor del af den tyske fødevareindustri ligger. Opkøbet skal ses som en del af den fremtidige strategi, hvor vi dels ønsker at kunne servicere de danske virksomheder, som har produktion syd for grænsen, og dels generelt at kunne betjene og opsøge det tyske marked.

Kupon / flerlags etiketter

FlexoPrint kan nu for alvor tilbyde kupon- og flerlags etiketter, som trykkes og produceres hos H & P Etiketten. Her er de dygtige til at lave disse ”niche produkter”, som i større og mere udbredt grad efterspørges til blandt andet kampagnetiltag, opskrifter, konkurrencer mm, eller hvor der ønskes meget information på et lille område.

Fleksible folier

Som vi har omtalt tidligere, så er fleksible folier et vækstområde for FlexoPrint, og vi begynder nu for alvor at kunne se vores berettigelse på markedet. Vi er som trykkeri godkendt af fødevarestyrelsen efter flere forordninger, og har overensstemmelseserklæringer og datablade på alle vores folieprodukter. Vi investerer massivt i ny teknologi, så vi også på folieområdet kan tilbyde høj ensartet kvalitet og konkurrencekraft.
Vores styrker er: smalle baner, hurtig levering og meget lave omkostninger.

Ny trykmaskine

FlexoPrint har netop truffet beslutning om investering i en helt ny trykmaskine. For godt 2 år siden købte vi en ny trykmaskine som er blandt det mest højteknologiske der findes på markedet indenfor flexotryk, og nu køber vi yderligere en. Den nye trykmaskine, får desuden koblet flere forskellige nye faciliteter på, som tilgodeser produktion af både fleksible folier og etiketter. Vi forventer den er produktionsklar i løbet af september måned, og glæder os til, at fortælle vores kunder om de nye muligheder.

Linkedin

Husk at følge FlexoPrint på Linkedin, hvor vi løbende kommer med relevant information.
Du kan gå direkte til Linkedin via vores hjemmeside, eller www.linkedin.com og finde os under virksomheder.

 

December 2014

2014 har på mange måder været et interessant og spændende år for FlexoPrint.

Mange af vores bestående kunder udvikler sig positivt, og nye kunder kommer til løbende. Alt i alt har det betydet et travlt år, og vi har i produktionen og på kontoret har haft masser at se til.

Vi tror på denne udvikling vil fortsætte, og overvejer lige nu forskellige tiltag i forhold til fortsat høj kvalitet, fleksibel leveringsservice og konkurrencedygtighed.

Godkendt af fødevarestyrelsene

Som vi har omtalt nogle gange, så blev vi af fødevarestyrelsen godkendt til at trykke og laminere fleksible folier der har direkte kontakt med fødevarer. Ligesom vi også i starten af året ansatte Kim der kommer fra foliebranchen og har mange års erfaring. Han kan fagligt afdække og rådgive vores kunder omkring de forskellige egenskaber og produktionsmuligheder. Kontakt os gerne med dine forespørgsler.

Vores styrker på folier er: smalle baner, små oplag, hurtig levering og lave startomkostninger.

Linkedin

Husk også at FlexoPrint er at finde på Linkedin. Vi vil derfor gerne opfordre til at man ”følger” os der, da vi også ad den vej vil komme med relevant information omkring markedet og vores udvikling.

Fremtidens tendenser 

Det findes allerede nogle steder, men vi ser nu en klokkeklar tendens til mere og mere fokus på lager og logistikløsninger med maksimal fleksibilitet og lavest mulige omkostninger for kunderne.

Hos FlexoPrint er det efterhånden et nøglekompetenceområde at kunne rådgive omkring samkøring, puljekøring, lagerordninger, hyppige faste leverancer, små og store oplag i samme format og ikke mindst lave omkostninger.

Der er typisk meget store potentielle besparelser, hvis vi deler vores viden med hinanden, og sammen prøver at tænke lidt anderledes i indkøb, disponering og produktion af etiketterne.

Jul / nytår

FlexoPrint lukker ned for produktionen fra tirsdag d. 23. december til d. 5. januar. Kontoret har åbent den 29. og 30. december, dog i begrænset omfang. Husk derfor venligst at få disponeret ordrer i god tid.

Med udsendelsen af dette nyhedsbrev ønsker vi vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig dejlig jul og et godt nytår.

September 2014

Vi har nu lagt sommeren bag os, som ud over fantastisk sommervejr har budt på travlhed på kontoret og i produktionen gennem hele perioden. Det er altid en udfordring hvert år, at få tingene til at gå op, men vi føler, der igen i år har været en god balance mellem bemanding, ordreindgang, kapacitet og ønskede leveringstider, således at alle ordrer er blevet leveret som de skulle.

Ny hjemmeside

Vi er nu gået online med vores nye opdaterede hjemmeside, som har fået et tiltrængt løft. En hjemmeside som er mere tidssvarende, både på det visuelle/grafiske og på brugervenligheden. Samtidigt har vi fået de daglige kontaktpersoner lagt ind, for at give hjemmesiden lidt mere personlighed, så du nu kan sætte ansigt på de interne du har kontakt til, ligesom vi også har lagt billeder/video ind af vores dagligdag i produktionen.

Meningen er, at vi vil forsøge med nyhedsbreve, billeder, produktinformation og relevant nyhedsstof, at skabe en mere dynamisk hjemmeside, end vi har haft tidligere – vi håber I vil tage godt imod den. Besøg os på www.flexoprint.dk

Linkedin

Som vi har nævnt tidligere, så er FlexoPrint også at finde på Linkedin, og vi håber vores kunder og samarbejdspartnere vil ”følge” os der, så vi også ad den vej kan bidrage med relevant information fra vores dagligdag, løbende investeringer samt udvikling i øvrigt.

Du kan gå direkte til Linkedin via vores hjemmeside, eller www.linkedin.com og finde os under virksomheder.

Fleksible folier

Siden vores seneste nyhedsbrev i juni måned, er vi hos FlexoPrint af fødevarestyrelsen blevet godkendt til at trykke og laminere folier, der kommer i direkte kontakt med fødevarer. Det betyder for vores kunder, at de har sikkerhed for, at alle vores processer, både administrativt og produktionsmæssigt, lever op til kravene fra både danske fødevaremyndigheder og EU – vi opfylder som minimum forordningerne: 1935/2004-10/2011 og 2023/2006.

Vores kunder kan nu på forespørgsel få tilsendt overensstemmelseserklæringer og datablade på alle vores folieprodukter. De laboratoriemæssige undersøgelser mht. migrationstest mm udføres i samarbejde med et tysk akkrediteret laboratorium, der er specialiseret i disse undersøgelser.

Udover de folieordrer vi selv trykker og laminerer hos FlexoPrint, har vi endvidere indgået samarbejde med flere udenlandske trykkerier, som kan komplementere vores eget produktprogram. Disse trykkerier er nøje udvalgte efter kvalitet, fleksibilitet, leveringstid og pris.

Kontakt os med dine folieforespørgsler, så er du sikker på en god og kompetent service.

Juni 2014


Her knap halvvejs gennem 2014, kommer FlexoPrint lige med en kort status. Vores 2 virksomhedsopkøb i 2013, som vi tidligere har omtalt, er nu fuldt integreret i FlexoPrint regi og fungere meget tilfredsstillende, ligesom de nye medarbejdere er blevet en del af teamet. På kontoret og i produktionen er der generelt travlt, og vi får rigtigt mange løbende meter papir og plastfolier igennem vores maskinpark, som gennem processen forædles til færdigtrykte etiketter, hyldeforkanter, billetter, fleksible folier mm til vores mange kunder i industrien og detail.

FlexoPrint lancerer nyt folieprogram

Som omtalt i sidste nyhedsbrev, er vi hos FlexoPrint inde i en rivende udvikling omkring trykning og laminering af fleksible folier. Vi har således i de seneste måneder produceret en række nye ordrer i fleksible folier til anvendelse indenfor fødevare segmentet, og har valgt at satse på dette nye produktområde, da vi er overbeviste om, at vi kan bidrage med noget nyt og unikt i markedet. Vores styrker er små og mellemstore ordrestørrelser i smalle baner, høj trykkvalitet, lave omkostninger og korte leveringstider. Vi har sammen med vores råvareleverandører sammensat et program af mono folie samt 2 og 3 lags laminatfolier, så vi kan levere de mest gængse kombinationer som anvendes i fødevareindustrien, f.eks. PET/PETM/PE samt en række andre. Kontakt Kim Berg Jensen eller salgsafdelingen for flere oplysninger.

Iben er nu tilbage fra barsel

Iben Røll Larsen er nu tilbage fra barsel, og igen en del af den interne salgsafdeling.

Sommeren er lige om hjørnet…

Et dejligt forår er ved at være overstået, og foran os venter den danske sommer. FlexoPrint holder åbent hele sommeren, både på kontoret og i produktionen, men kører med nedsat kapacitet i ugerne fra 27 til 33. Derfor kan leveringstiden i denne periode godt være lidt længere end normalt, så vi appellerer til vores kunder om, at være i så god tid som muligt.

Marts 2014

Vi har netop færdiggjort 2013 regnskabsmæssigt, og kan se tilbage på et godt år for FlexoPrint. Udover solide investeringer i nye virksomheder, ny teknologi og produktivitet, har vi også oplevet en tilgang af nye kunder samt øget aktiviteter hos bestående – en udvikling vi er stolte over, og som er skabt på baggrund af flittigt salgsarbejde, høj ensartet kvalitet, og ærlig og kompetent kundeservice. Hos FlexoPnt er vi optimistiske og glæder os til et 2014, som også vil byde på interessante tiltag, blandt andet nye produktområder og øget konkurrencekraft.

Udvikling indenfor fleksible folier

Som tidligere nævnt, så er fleksible folier et område hvor vi forventer vækst, og ser store potentielle udviklingsmuligheder. Vi ved også, det er et teknisk krævende område at kunne rådgive kunderne i, så derfor har vi pr. 15. januar 2014 ansat Kim Berg Jensen som Key Account Manager. Kim kommer fra foliebranchen, men har i tidligere jobs også solgt både papemballage og etiketter, og har arbejdet med pakkeprocesser hos den producerende industri i rigtigt mange år. Ud over fleksible folier, skal Kim også sælge etiketter, og han har blandt andet en meget stor berøringsflade indenfor frugt & grønt segmentet i specielt Danmark og Skandinavien. Du er velkommen til at kontakte os vedrørende yderligere information. Vi byder Kim velkommen og ser frem til et godt samarbejde, og håber vores kunder vil tage godt imod ham.

Iben tilbage fra barsel

Iben Røll Larsen (intern salg) fik jo en lille pige og er på barsel, men er tilbage den 1. maj, hvor hun glæder sig til at blive en del af den interne salgsafdeling igen. Vi ser frem til at få Iben tilbage på holdet.

Niclas bliver fastansat

Niclas Schneider har været Ibens afløser i hendes barselperiode, men vi har nu besluttet at fastansætte Niclas, også efter at Iben er tilbage igen. Som følge af det høje aktivitetsniveau og positive udvikling, er det vigtigt vi fortsat kan yde en høj service overfor vores kunder – derfor har vi valgt at tilføre den interne afdeling denne ekstra ressource.